Pompë ngrohëse me spirale me ftohje me ujë

Hydrocube - EWWQ-KBW1N

EWWQ-KBW1N

Karakteristikat e produktit

 • Një prej njësive më kompakte në treg: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Konsum i ulët i energjisë
 • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit
 • Volumi i ulët i agjentit ftohës
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Extension possible to 183kW
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Përzgjedhje nga distanca e modalitetit të ngrohjes ose të ftohjes.
 • Pompë uji/ngrohëse, me qarkullim të ujit
 • Standard integrated: water filter, flow switch, air purge, pressure ports
 • Kontrollues i përparuar µC²SE për lidhje të drejtpërdrejtë me BMS me bazë Modbus ose një ndërfaqe përdoruesi në distancë

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.