Njësi kondensimi për aplikacione për trajtimin e ajrit (çift)

ERQ-AW1

ERQ-AW1

Karakteristikat e produktit

  • Përfitime nga efikasiteti i lartë dhe reagimi i shpejtë ndan ndryshimeve në ngarkesa të njësive kondensuese ERQ
  • Njësi e jashtme e kontrolluar me inverter
  • Kombinimet e paracaktuara me njësinë e trajtimit të ajrit Daikin Modular ofrojnë "paketa me ajër të freskët" të gatshme për t'u përdorur
  • Pompë nxehtësie R-410A

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.