Karakteristikat e produktit

  • Përçon nxehtësinë diellore në rezervuarin e ujit të ngrohtë për përdorim shtëpiak
  • Kursen energji dhe redukton emetimet e CO2 me një sistem solar për prodhimin e ujit të ngrohtë për përdorim shtëpiak

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.