Ndërfaqe përdoruesi e thjeshtuar

EKRUCBS

EKRUCBS

Karakteristikat e produktit

  • Telekomandë e thjeshtuar me përdorim të lehtë me dizajn bashkëkohor
  • Për kontrollin e ngrohjes së hapësirës, ftohjes dhe ujit të ngrohtë shtëpiak, duke përfshirë modalitetin e përforcimit
  • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore të aksesueshme në mënyrë të drejtpërdrejtë
  • Ndërfaqja e thjeshtuar e përdoruesit mund të përdoret vetëm në kombinim me ndërfaqen kryesore të përdoruesit
  • Përdorimi i simboleve universale, pa tekst

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.