Ndërfaqja e përdoruesit

EKRUCBL

EKRUCBL

Karakteristikat e produktit

  • Telekomandë me përdorim të thjeshtë me dizajn bashkëkohor
  • Për kontrollin e ngrohjes së ambientit, ftohjes dhe ujit të ngrohtë shtëpiak mes të tjerash me modalitetin e ringrohjes, programimit dhe përforcimit
  • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore të aksesueshme në mënyrë të drejtpërdrejtë
  • Mundësi për disa gjuhë në varësi të modelit: Anglisht, gjermanisht, holandisht, spanjisht, italisht, frëngjisht, greqisht, rusisht, etj.
  • Ndërfaqja shtesë përdoruesi mund të jetë një termostat dhome në ambientin që do të ngrohet.
  • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë

Detajet teknike

Dokumentimi