Ndërfaqe Modbus DIII-net

EKMBDXA

Interier për ndërtesa zyre mesatare deri të mëdha

EKMBDXA

Karakteristikat e produktit

  • Sistem i integruar kontrolli për lidhje perfekte mes sistemeve Split, Sky Air, VRV, ftohësve, sistemeve AHU dhe BMS
  • Komunikim përmes protokollit Modbus RS485
  • Monitorim dhe kontroll i detajuar i zgjidhjes totale të VRV
  • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë përmes protokollit DIII-net

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.