Kompleti i montimit hidraulik

EKHYMNT2A

EKHYMNT2A

Karakteristikat e produktit

  • Set valvule dhe tubash për instalimin e një pompe hibride nxehtësie

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu