Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWS-D3V3

Depozitë inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi

EKHWS-D3V3

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme në 150, 180, 200, 250 dhe 300 litra
  • Rezervuar inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi.

Detajet teknike

Dokumentimi