Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWS-B3Z2

Depozitë inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi

EKHWS-B3Z2

Karakteristikat e produktit

  • Rezervuar inoksi për ujin e ngrohtë në shtëpi.
  • I disponueshëm në 150, 200 dhe 300 litra

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.