Rezervuari i ujit të ngrohtë në shtëpi

EKHWET-A3V3

Depozitë e emaluar për ujin e ngrohtë në shtëpi

EKHWET-A3V3

Karakteristikat e produktit

  • Rezervuar i emaluar për ujin e ngrohtë në shtëpi
  • I disponueshëm në 150, 200 dhe 300 litra

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.