Daikin Altherma - EKHVX-BB / ERLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësi e brendshme që qëndron mbi dysheme
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Njësi e brendshme me kapacitet të madh
 • Njësi e brendshme me kapacitet të vogël
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse me burim ajrin
 • Alternativë me kosto ekonomike kundrejt një kaldaje me lëndë djegëse fosile
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • E thjeshtë për t'u instaluar
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Zgjidhje absolute për komoditet që zgjat gjithë vitin

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.