Daikin Altherma Flex Type

Daikin Altherma - EKHVMYD-AB

Njësi e kthyeshme me qëndrim në dysheme me pompë nxehtësie ajër-ujë për aplikime rezidenciale dhe komerciale të mëdha

EKHVMYD-AB

Karakteristikat e produktit

 • Njësi e brendshme që qëndron mbi dysheme deri në 9kW
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.