Daikin Altherma - EKHBX-BB / ERLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësi e brendshme e montuar në mur
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Njësi e brendshme me kapacitet të madh
 • Njësi e brendshme me kapacitet të vogël
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.