Daikin Altherma - EKHBRD-ADY17 / ERSQ-AY1

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme, me tre faza, deri në 16kW
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.