Daikin Altherma - EKHBRD-ADY1 / ERRQ-AY1

Karakteristikat e produktit

 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Njësi e brendshme që qëndron në dysheme, me tre faza, deri në 16kW
 • Njësi e jashtme me tre faza, me ngrohës të pllakës së poshtme
 • Përdorimi i temperaturës së lartë: deri në 80°C pa ngrohësin elektrik.
 • Zëvendësim i lehtë i bojlerit ekzistues, pa ndërruar tubacionin e nxehjes
 • E kombinueshme me radiatorë me temperaturë të lartë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.