Kontrollues sekuencial

EKCC-W

EKCC-W

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolluesi në sekuencë lejon kontroll qendror dhe monitorim të kërkesës së saktë për ngrohje të një sistemi të plotë ngrohjeje
  • Efikasitet i lartë falë funksionit me reduktim energjie të funksionimit kaskadë të njësive
  • Përdorim i një impianti të tërë përmes një kontrolluesi të vetëm, edhe në distancë përmes internetit

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit