Pompë ngrohëse hibride Daikin Altherma

Daikin Altherma R Hybrid - EHYHBX-AV3

Teknologji hibride që kombinon gazin dhe pompën e nxehtësisë ajër-ujë për ftohje, ngrohje dhe ujë të ngrohtë

EHYHBX-AV3

Karakteristikat e produktit

  • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
  • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë për ngrohje dhe ftohje
  • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
  • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
  • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.