Pompë ngrohëse hibride Daikin Altherma

Daikin Altherma R Hybrid - EHYHBH-AV32

Teknologji hibride që kombinon gazin dhe pompën e nxehtësisë ajër-ujë për ngrohje dhe ujë të ngrohtë

EHYHBH-AV32

Karakteristikat e produktit

  • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
  • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë vetëm për ngrohje
  • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
  • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
  • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
  • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.