Daikin Altherma - EHYHBH-AV32 / EVLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë vetëm për ngrohje
 • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
 • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
 • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.