Daikin Altherma - EHVZ-CB3V / ERHQ-BW1

Karakteristikat e produktit

 • Dy zona të ndryshme temperature mund të rregullohen nga e njëjta njësi e brendshme
 • I ofron fleksibilitet përdoruesit për të kombinuar emetues të ndryshëm të nxehtësisë p.sh. ngrohje nën dysheme dhe radiatorë duke optimizuar njëkohësisht efikasitetin
 • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Kompresori spiral i kontrolluar me inverter

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.