Daikin Altherma - EHVH-C3VF / ERLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësia e brendshme e integruar: njësi vertikale e gjitha në një, duke përfshirë rezervuarin për ujin e ngrohtë në shtëpi
 • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.