Daikin Altherma - EHSHB-A / ERLQ-CV3

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor me lëkundje i kontrolluar me inverter
 • Njësi diellore e integruar, që ofron komoditet maksimal në ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Mbështetje diellore me ujë të ngrohtë shtëpiak me sistem solar me presion
 • Rezervuar plastik me peshë të lehtë me përfitime të jashtëzakonshme higjienike
 • Sistem bivalent: i kombinueshëm me një burim të dytë ngrohjeje
 • Kontroll i mundshëm me aplikacion për menaxhimin e funksionimit të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.