Daikin Altherma - EHBH-C / ERLQ-CW1

Karakteristikat e produktit

 • Njësi e brendshme e montuar në mur
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Konfigurim fleksibël për emetuesit e nxehtësisë
 • Sistem ngrohjeje me efikasitet energjie bazuar në teknologjinë e pompës së nxehtësisë me burim ajri, duke ulur faturat e energjisë dhe emetimet e CO2
 • Alternativë me kosto ekonomike kundrejt një kaldaje me lëndë djegëse fosile
 • Kompresori spiral i kontrolluar me inverter
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Përshtatje e përkryer për shtëpitë ekzistuese si edhe ato me konsum të ulët të energjisë
 • E thjeshtë për t'u instaluar
 • Efikasitete optimale sezonale, duke ofruar kursime të larta në kostot e funksionimit
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë

Përfitimet

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi