Pompë ngrohëse Daikin Altherma me burim tokësor

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAX-D9WG

Pompë nxehtësie me burim tokësor për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë

EGSAX-D9WG

Karakteristikat e produktit

 • Ftohje aktive me efikasitet të lartë
 • Depozitë e integruar inoksi për ujin e ngrohtë shtëpiak
 • E gatshme për re kompjuterike: Monitorimi dhe kontrolli në distancë
 • SCOP ultra i lartë në klimë të ftohtë, temp. e ujit në dalje 35 °C
 • Fuqi jashtëzakonisht e ulët e zhurmës
 • Komoditeti i ngrohjes së ambientit është i garantuar edhe në kushtet më të ftohta dimërore

Përfitimet

 • Kontrolluesi në linjë

  Kontrolluesi në linjë

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.