Pompë ngrohëse Daikin Altherma me burim tokësor

Daikin Altherma 3 GEO - EGSAH-D9W

Pompë nxehtësie me burim tokësor për ngrohje dhe ujë të ngrohtë

EGSAH-D9W

Karakteristikat e produktit

  • Komoditeti i ngrohjes së ambientit është i garantuar edhe në kushtet më të ftohta dimërore
  • Depozitë e integruar inoksi për ujin e ngrohtë shtëpiak
  • E gatshme për re kompjuterike: Monitorimi dhe kontrolli në distancë
  • SCOP ultra i lartë në klimë të ftohtë, temp. e ujit në dalje 35 °C
  • Fuqi jashtëzakonisht e ulët e zhurmës

Përfitimet

  • Kontrolluesi në linjë

    Kontrolluesi në linjë

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.