Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma M - EBLQ011-016CV3

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLQ011-016CV3

Karakteristikat e produktit

  • Monobloc all-in-one concept including hydraulic parts
  • LAN Adapter connection
  • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
  • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë për ngrohje dhe ftohje
  • A++ heating energy label (from G to A++)
  • Separate indoor wiring center (control box)
  • Separate back-up heater kit

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.