Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma - EBLQ-BB6V3

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar

EBLQ-BB6V3

Karakteristikat e produktit

 • Monobllok i kthyeshëm vetëm me një fazë
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -20°C
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Fatura të ulëta energjie dhe nivel i ulët emetimi i CO2.
 • Tubacion H2O ndërmjet njësisë së jashtme dhe emetuesve të brendshëm të ngrohjes
 • Certifikuar me etiketën "Eco"
 • Kompresor me spirale i kontrolluar me inverter
 • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë

Përfitimet

 • Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Funksionim i garantuar deri në -20°C

  Daikin Altherma është i përshtatshëm për të gjitha klimat, duke u qëndruar edhe kushteve më të egra të dimrit me një gamë funksionimi deri në -20°C

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit