Sistem bi-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

DB-O

Njësi kondensimi për instalim me qëndrim në dysheme ose me montim mbi çati

DB-O

Karakteristikat e produktit

  • Njësi kondensimi për instalim me qëndrim në dysheme ose me montim mbi çati dhe avullues me montim në tavan
  • Valvula termostatike e zgjerimit siguron kapacitet optimal në përputhje me ngarkesën e kërkuar për efikasitet më të mirë në energji
  • Montim jashtëzakonisht i shpejtë falë bashkuesve të lidhjeve të shpejta
  • Kohë dhe kosto e reduktuar në instalim
  • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.