Daikin Cloud Service - Daikin Cloud Service

Monitorim në distancë, kontroll dhe shërbim për sisteme komerciale DX

Karakteristikat e produktit

  • Monitoroni dhe kontrolloni ndërtesën tuaj kudo që të ndodheni përmes Daikin Cloud Service
  • Menaxhoni disa pika. Koncepti modular e lejon renë kompjuterike të rritet sipas biznesit tuaj
  • Vizualizoni konsumin e energjisë dhe shënoni mes sajteve të ndryshme për të reduktuar kostot e energjisë
  • Mbështetje diagnostikuese në distancë për të rritur jetëgjatësinë e sistemit
  • Mirëmbajtje parandaluese për të parandaluar avaritë
  • Instaluesi ose menaxheri teknik mund të identifikohet në distancë në rast keqfunksionimesh në pikë për zgjidhjen e problemeve të shkallës së parë
  • Daikin Cloud Service kërkon abonim. Kontaktoni përfaqësuesin lokal të shitjeve për më shumë informacion.

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.