Kompakt GCU

Daikin Altherma C Gas ECH2O - D2U50GB-A

Duke kombinuar teknologjinë e kondensimit me gaz me një rezervuar termik

D2U50GB-A

Karakteristikat e produktit

  • Bojler kompakt me kondensim me gaz me depozitë të integruar termike/solare
  • Teknologji djegieje Auto Adaptive Lambda Gx për të gjitha llojet e gazeve
  • Përdorim universal falë menaxhimit inteligjent të depozitës dhe një dalje fuqie prej 0,5 - 28 kW
  • Komoditet i lartë në ngrohje dhe prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak me depozitën termike të integruar ECH2O:  teknologjia e higjienës së ujit të freskët
  • Integrim i lehtë i solarit termik dhe një gjenerues shtesë nxehtësie

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.