Karakteristikat e produktit

  • Në kombinim me panelet dekorative të markës me kasetë të bardhë me qarkullim rrethor
  • Përbëhet nga sensori i pranisë dhe me rreze me infra të kuqe për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin e energjisë

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.