Kontrollues online përmes aplikacionit

Online controller - BRP069B82

BRP069B82

Karakteristikat e produktit

  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi