Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069B45

BRP069B45

Karakteristikat e produktit

  • Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Monitoroni konsumin tuaj të energjisë në bazë ditore, javore ose vjetore dhe kurseni konsumin e energjisë me kufizimin e energjisë dhe modalitetin Econo. Vendosni programin për pushimet kur mungoni për një kohë të gjatë.
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.