Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069B42

BRP069B42

Karakteristikat e produktit

  • Krijoni një klimë komode në shtëpi në çdo kohë dhe në çdo vend
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • E pajtueshme me njësitë FTXZ-N, FVXM-F
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi