Kontrollues online përmes aplikacionit

Online controller - BRP069A81

BRP069A81

Karakteristikat e produktit

  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.