Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A61

BRP069A61

Karakteristikat e produktit

 • Kontrolluesi në linjë: kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë në shtëpi nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
 • Monitoroni konsumin e energjisë në bazë ditore, javore ose vjetore dhe konsultohuni me grafikët e konsumit të energjisë. Caktoni program pushimesh kur mungoni për kohë të gjatë.
 • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
 • Identifikim në distancë i defekteve
 • Mund të lidhet me panele diellore fotovoltaike për të optimizuar vetëkonsumin e energjisë së prodhuar elektrike
 • Integrim i produkteve dhe i shërbimeve të palëve të treta përmes FTTT
 • Mundësi kontrolli në shumë vendndodhje njësish

Përfitimet

 • Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi