Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A45

BRP069A45

Karakteristikat e produktit

 • Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
 • Krijoni një klimë komode në shtëpi në çdo kohë dhe në çdo vend
 • Monitoroni konsumin tuaj të energjisë në bazë ditore, javore ose vjetore dhe kurseni konsumin e energjisë me kufizimin e energjisë dhe modalitetin Econo. Vendosni programin për pushimet kur mungoni për një kohë të gjatë.
 • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë
 • Identifikim në distancë i defekteve
 • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme Split përmes aplikacionit

Përfitimet

 • Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrollues online përmes aplikacionit

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.