Kontrollues online përmes aplikacionit

BRP069A41

BRP069A41

Karakteristikat e produktit

  • Mundësi kontrolli e disa njësive Daikin Emura përmes aplikacionit
  • Krijoni një klimë komode në shtëpi në çdo kohë dhe në çdo vend
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Paneli i kontrollit online: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi