Telekomanda me kabllo

BRC073

BRC073

Karakteristikat e produktit

 • Telekomandë me përdorim të thjeshtë me dizajn bashkëkohor
 • E thjeshtë për t'u përdorur: të gjitha funksionet kryesore të aksesueshme në mënyrë të drejtpërdrejtë
 • Vënie në punë e lehtë: ndërfaqe intuitive për cilësimet e përparuara të menysë
 • Optimizoni sistemin tuaj të ajrit të kondicionuar duke aktivizuar një seri funksionesh për kursimin e energjisë (kufizimin e temperaturave, funksionin e kthimit, kohëmatësin e fikjes, …)
 • Vendosni deri në 3 programe të pavarura, në mënyrë që përdoruesi të ndryshojë lehtësisht programin gjatë vitit (p.sh. verë, dimër dhe mes stinëve)
 • Rregullimi automatik i orës verore/dimërore
 • Mbështet një numër gjuhësh (anglisht, gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, holandisht, çekisht, kroatisht, hungarisht, sllovenisht, rumanisht, bullgarisht, rusisht, greqisht, turqisht, polonisht, serbisht dhe sllovakisht)
 • Mundësi për të kufizuar individualisht funksionet e menysë
 • Mundësi për të kufizuar individualisht secilin buton
 • Mundësi për të kufizuar individualisht secilin modalitet pune (Ftohje, Ngrohje, Automatike, etj.)
 • Kur ndodh një ndërprerje e energjisë, të gjitha parametrat ruhen deri në 48 orë falë energjisë rezervë të integruar
 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia ruan temperaturën e brendshme sipas dëshirës suaj ndërkohë që jeni larg, duke kursyer energji.

Përfitimet

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.