Filtër me vetëpastrim për njësi të fshehura në tavan

BAE20A

Pastrimi automatik i filtrit arrin efikasitet më të lartë dhe komoditet me kosto mirëmbajtjeje më të ulëta

BAE20A

Karakteristikat e produktit

  • Cilësi e përmirësuar e ajrit në dhomë, duke parandaluar grumbullimin e pluhurit dhe të aromave në filtër
  • Kosto më të ulëta mirëmbajtjeje dhe më pak ndërprerje sistemi, pasi pluhuri largohet lehtësisht me një fshesë me korrent
  • Reduktim i kostove të përdorimit deri në 20%
  • Përfitim i madh në qëndrueshmërinë e përgjithshme të sistemit, pasi parandalohet bllokimi i filtrave
  • I kombinueshëm me njësi të holla të fshehura në tavan

Përfitimet

  • Filtër me pastrim automatik

    Filtër me pastrim automatik

    Filtri vetëpastrohet automatikisht. Thjeshtësia e mirëmbajtjes do të thotë efikasitet optimal i energjisë dhe komoditet maksimal pa pasur nevojë për mirëmbajtje të shtrenjta dhe që marrin kohë.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.