Njësi e varur në tavan

Siesta - AHQ-C

Për dhoma të gjera pa tavane të varura dhe pa hapësirë të lirë në dysheme

AHQ-C

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhje ideale për hapësirat komerciale me tavane të varura ose jo
 • Ofrohet ekskluzivisht për përdorimet në çift
 • Mund të montohet me lehtësi si në projektet e reja, ashtu dhe në projektet e rinovimit
 • Filtri i ajrit i largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Ulje e variacionit të temperaturës me përzgjedhje automatike të shpejtësisë së ventilatorit ose shpejtësi me zgjedhje të lirë me 3 shkallëzime.

Përfitimet

 • Vetëm ventilatori

  Vetëm ventilatori (përmes telekomandës me tela)

  Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

 • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Kalimi automatik ftohje-ngrohje

  Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Telekomandë me rreze infra të kuqe

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo (opsional)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.