Ftohës afishues me perde ajri

AC

Për prezantimin e përkryer të mallrave

AC

Karakteristikat e produktit

 • Perde ajri për efikasitet optimal në ftohje
 • Efikasitet energjie
 • Kondensues me mirëmbajtje të ulët
 • Njësi ftohjeje me lidhje plug-in
 • Shkrirje dhe avullim kondensimi automatik
 • Sistem me kasetë ftohjeje
 • Zëvendësimi i kasetës brenda 15 minutave (shërbim i lehtë)
 • Grilë nate për të kursyer në konsumin e energjisë (çelësi i kuq)
 • Drita e brendshme
 • Suportet e rafteve mund të rregullohen në pozicion të anuar
 • Ekologjik falë propanit natyral të agjentit ftohës
 • 100 % pa CFC dhe PFC

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.