A1 Kondensimi i naftës

A1 - A1 BO

A1 BO

Karakteristikat e produktit

  • Bojler kondensimi me vaj me qëndrim në dysheme
  • Spektri i energjisë 12 deri 34 kW
  • Djegës blu nafte, pompë e integruar e rregulluar me efikasitet të lartë, lidhje LAS dhe trajtim me kondensator dhe sensor i temperaturës së jashtme
  • Teknologji TWINTEC fituese çmimesh dhe e regjistruar me patentë
  • Kontroll i integruar elektronik i volitshmërisë

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.