Ventilim për rikuperimin e nxehtësisë dhe trajtim i ajrit

VKM-GB

Ngrohje ose ftohje paraprake e ajrit të freskët për ngarkesë më të ulët në sistemin e kondicionimit të ajrit

VKM-GB

Karakteristikat e produktit

  • Ajrosje për kursim energjie duke përdorur rikuperimin e ngrohjes, ftohjes dhe lagështirës së brendshme
  • Krijon një mjedis të brendshëm të cilësisë së lartë duke para-kondicionuar ajrin hyrës të freskët
  • Ftohje e lirë e mundshme kur temperatura e jashtme është nën temperaturën e brendshme (për shembull gjatë natës)
  • Parandaloni humbjet e energjisë nga mbi-ajrosja duke përmirësuar njëkohësisht cilësinë e ajrit të brendshëm me sensorin opsional CO2
  • Kohë më e shkurtër instalimi falë rregullimit të lehtë të shkallës nominale të qarkullimit të ajrit, duke sjellë nevojë më të vogël për amortizatorë krahasuar me instalimin tradicional.
  • Zgjidhje ideale për dyqanet, restorantet ose zyrat që kërkojnë hapësirë dyshemeje maksimale për mobiljet, zbukurimet dhe pajisjet.
  • Konsum i ulët i energjisë falë motorit me ventilator DC
  • Element për shkëmbimin e nxehtësisë i krijuar posaçërisht me HEP (Letër me Efikasitet të Lartë).
  • Mund të punojë në presion të lartë e të ulët

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.