Ngrohës elektrik për VAM

VH-B

VH-B

Karakteristikat e produktit

  • Zgjidhje totale për ajrin e freskët me furnizimin nga Daikin të VAM / VKM dhe ngrohësve elektrikë
  • Komoditet i shtuar në temperatura të ulëta të jashtme falë ajrit të jashtëm të ngrohur
  • Koncept i ngrohësit elektrik të integruar (nuk kërkohen aksesorë shtesë)
  • Siguri e shtuar me 2 çelësa mbrojtës: manual dhe automatik
  • Integrim BMS falë relesë për tregimin e defekteve dhe hyrjes 0~10VDC për kontroll të vlerës së përcaktuar
  • Qarkullim standard i dyfishtë dhe sensor temperature
  • Cilësim fleksibël me vlerë të përcaktuar të rregullueshme

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.