Tarracë

UATYQ-CY1

UATYQ-CY1

Karakteristikat e produktit

  • Koncept i thjeshtë për t'u instaluar "fut dhe luaj" dhe konfigurim i vetëm instalimi; nuk nevojiten tubacione shtesë për sa kohë që anët e brendshme dhe të jashtme janë të lidhura paraprakisht
  • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
  • Mundësi hyrjeje falas e ajrit të freskët dhe freskues me funksion opsional kursyes
  • Agjenti ftohës i mbushur paraprakisht që në fabrikë siguron funksionim të pastër dhe efikas.
  • Ventilatori me rrip bën të mundur që vëllimi i ajrit dhe presioni statik të rregullohen sipas nevojës.
  • Gamë e gjerë funksionimi
  • Dizajni i njësisë me majë të sheshtë lejon përdorimin maksimal të hapësirës së depos dhe magazinës
  • Ajër i konvertueshëm për kthim dhe furnizim: ventilatori mund të montohet në dy drejtime
  • Pulexhë me ventilator e rregullueshme si standard për të arritur një gamë të gjerë volumesh furnizimesh me ajër dhe presionesh të jashtme statike
  • Bobinë serpentine e trajtuar kundër gërryerjes

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.