Tarracë

UATYP-AY1(B)

UATYP-AY1(B)

Karakteristikat e produktit

 • Koncept i thjeshtë për t'u instaluar "fut dhe luaj" dhe konfigurim i vetëm instalimi; nuk nevojiten tubacione shtesë për sa kohë që anët e brendshme dhe të jashtme janë të lidhura paraprakisht
 • Agjenti ftohës i mbushur paraprakisht që në fabrikë siguron funksionim të pastër dhe efikas.
 • Ventilatori me rrip bën të mundur që vëllimi i ajrit dhe presioni statik të rregullohen sipas nevojës.
 • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
 • Dizajni i njësisë me majë të sheshtë lejon përdorimin maksimal të hapësirës së depos dhe magazinës
 • Bobinë serpentine e trajtuar kundër gërryerjes

Përfitimet

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.