Sanicube Solaris

Sanicube - SCS 3XX

SCS 3XX

Karakteristikat e produktit

  • Ruajtje termale plastike me serpentinë inoksi indirekte me tub me valëzim
  • Kapaciteti i cilindrit 300 litra
  • Kombinimi i cilindrit me ujë të ngrohtë për përdorim në shtëpi dhe ngrohësit të çastit të ujit duke përdorur teknologjinë e ujit të pastër
  • Higjienë optimale e ujit
  • Opsioni me panel diellor të integruar

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.