Sistem uni-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

SB

Për instalim me montim mbi çati në dhoma frigoriferike të vogla dhe të mesme

SB

Karakteristikat e produktit

 • Montim i shpejtë në çatinë e një dhome frigoriferike
 • Montimi në tavan e lë plotësisht të lirë hapësirën brenda dhomës frigoriferike
 • Ngjyra e bardhë e avulluesit ndërthuret në mënyrë të përkryer me paretet e dhomës frigoriferike
 • Montim jashtëzakonisht i shpejtë, duke reduktuar kohën dhe koston e instalimit
 • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet
 • Stacion telekomandues elektronik me ndërfaqe përdoruesi me përdorim të lehtë, e programueshme sipas kërkesave të ndryshme të sistemit

Përfitimet

 • Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.