Pompë nxehtësie VRV IV+ me ngrohje të vazhdueshme

VRV IV+ - RYYQ-U

Zgjidhja optimale e Daikin me komoditet maksimal

RYYQ-U

Karakteristikat e produktit

 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, ujë i ngrohtë, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: mundësi kombinimi VRV me njësi të brendshme elegante (Daikin Emura, Nexura, ...)
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, ngrohja e vazhdueshme, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Komoditet i vazhdueshëm: Teknologjia unike e ngrohjes së vazhdueshme e bën VRV IV alternativën më të mirë ndaj sistemeve tradicionale të ngrohjes
 • Softuer konfigurues VRV për vënien në punë, konfigurimin dhe personalizimin më të shpejtë dhe më të saktë
 • Ekran i njësisë së jashtme për cilësime të shpejta në vend dhe lexim të lehtë të gabimeve së bashku me tregimin e parametrave të shërbimit për kontrollin e funksioneve bazë.
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit
 • Përshtatet në çdo ndërtesë duke qenë se është i mundur edhe instalimi i brendshëm si rezultat i presionit të lartë statik të jashtëm deri në 78,4 Pa. Instalimi i brendshëm rezulton në gjatësi më vogël të tubacioneve, kosto më të ulëta instalimi, efikasitet më të madh dhe estetikë më të mirë vizuale
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Fleksibilitet i gjerë i tubave: Ndryshim i lartësisë së brendshme prej 30 m, gjatësia maksimale e tubave: 190 m, gjatësia totale e tubave: 1000m
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive
 • E disponueshme vetëm për ngrohje me rregullim të pakthyeshëm në vend

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.